طرزتهیه کرم موکا خوشمزه!
برای درست کردن کرم موکای فوق العاده دلچسب باهامون همراه باشید.
🥣مواد لازم
نسکافه: 1 قاشق غذاخوری
شیر: 500 میلی لیتر🥛
شکر: 3/1 پیمانه
شکلات تخته ای: 225 گرم
پودر وانیل: 2/1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: 7 عدد🥚
خامه زده شده برای تزئین
طرز تهیه
فر را در دمای 300 درجه فارنهایت گرم کرده و 8 عدد فنجان با گنجایش 125 میلی لیتر در سینی فر بچینید.
نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر🥛 و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود.
از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.
کم کم شکلات را به تخم مرغ ها🥚 اضافه نمایید.
مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید.
داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت 35-30 دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد.سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.

☆اگر درستش کردین نظراتتون رو برام بفرستید☆
منبع: 🍔 @e_ashpazi🍔