آموزش زنانمهارت زندگی

خواص تره فرنگی و سوپ تره فرنگی

تره فرنگی از خانواده پیاز، موسیر، پیازچه، پیازچه و سیر است؛ اما طعم ملایم تر و تا حدودی شیرین و بافت خامه ای در هنگام پخت دارند.

این سبزی معمولاً کشت می شود، اما گونه های وحشی وجود دارد که در دشت ها می روید. می توان برگ های تره را در غذاهای متفاوتی استفاده کرد زیرا خواص بسیاری دارد.

تره سرشار از فلاونوئیدها، به ویژه نوعی به نام کامپفرول است. فلاونوئیدها آنتی اکسیدان هستند و ممکن است خواص ضد التهابی، ضد دیابتی و ضد سرطانی و همچنین سایر فواید سلامتی داشته باشند. اثبات قطعی این فواید سلامتی تره فرنگی به مطالعات آینده با انسان بستگی دارد.

فواید سلامتی تره فرنگی عبارتند از:

کاهش خطر سرطان

گیاهان خانواده آلیوم – سیر، پیاز، تره فرنگی، پیازچه و موسیر به عنوان سبزیجات آلیوم (allium) طبقه بندی می شوند. –  ممکن است با خطر کمتر سرطان های خاص ارتباط داشته باشند. سرطان های پروستات، معده، روده بزرگ و مری در افرادی که سیر، موسیر، پیازچه، پیاز و تره  زیاد مصرف می‌کنند، نادرتر است. محققان فکر می کنند که آنتی اکسیدان های موجود در سبزیجات آلیوم DNA آسیب دیده را ترمیم می کنند. بسیاری از مطالعات شواهدی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده یافته اند. یک تجزیه و تحلیل از 16 مطالعه نشان داد که همه سبزیجات خانواده آلیوم این فواید را برای سلامتی دارند. همچنین مصرف سبزی تره جایگزین مناسبی بجای قرص و قطره آهن است.

آیا تا به حال از تره در غذاهای خود استفاده کرده‌اید؟ برای آشنایی با خواص این گیاه  و سوپ تره فرنگی می توانید فیلم زیر را ببینید.

نویسنده: ر. زارع

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا