آموزش زنان

طرز تهیه خورش مرغ و انار ویژه‌ی شب یلدا

از زمان پدربزرگ ها و مادر بزرگ های ما، رسم ایرانیان بر این بوده که آخرین شب پاییز و همان طولانی ترین شب سال را تا پاسی از شب گذشته دور هم جمع می‌شدند و جشن می‌گرفتند و البته این دورهمی ها رو با انواع خوراکیهای خوشمزه و متنوع از مهمانان خود پذیرایی می‌کردند. ما هم در این مقاله با غذایی از جنس شب‌های یلدا در کنارتون هستیم و با هم طرز تهیه خورش مرغ و انار ، با ما همراه باشید. 

مواد لازم

مرغ کامل: ۱ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد

سیر: ۴ حبه

پوره گوجه فرنگی: ۱/۵ پیمانه

گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری

پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری

فلفل چیلی قرمز: ۱ عدد

رب انار: ۴ قاشق غذاخوری

آب انار: ۱ پیمانه

نمک ، فلفل سیاه: به میزان لازم

دانه انار: به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرغ و انار:

مرحله اول :

 روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. به تکه های مرغ کمی نمک فلفل سیاه و فلفل پاپریکا بزنید و آن ها را برای حدود ۸ دقیقه در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شوند. آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم :

مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیازها را در آن برای حدود ۱۵ تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. سپس سیر فلفل جیلی و کشنیز را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه دیگر نفت دهید.

مرحله سوم :

پوره گوجه فرنگی رب انار و آب انار را هم به آن اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید و آنها را با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم :

تکه های مرغ را که آب انداخته اند به قابلمه بازگردانید، در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید و بگذارید تا برای حدود ۴۵ دقیقه بپزد تا مرغها مغزپخت شده و خورش غلیظ شود در این میان حتما آن را چک کنید تا ته نگیرد

مرحله پایانی :

برای سرو مقداری دانه انار روی خورش بریزید و آن را در کنار پلو میل کنید برای عطر و طعم بهتر برنج میتوانید مقداری گشنیز تازه با برنج ترکیب کنید.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا