کیک پرتقالی ساده و خوشمزه
کیک پرتقالی یکی از خوشمزه ترین کیک هاست که نه خیلی شیرین هست و نه طعم پرتقال در آن غالب و زننده است، با بافتی ابر مانند که در دهان آب می شه و حس خوشایندی در شما ایجاد میکنه،بعد از یکبار امتحان کردن این کیک پرتقالی، مطمئنا تبدیل به کیک سبکِ جدیدِ مورد علاقهی شما می شه تا با قهوه یا چای سرو کنید و در کنار عزیزانتان لحظات به یاد ماندنی و خاطرهانگیزی داشته باشید.
برای تهیه این کیک ابری با رایحهی پرتقال با ما همراه باشید.
مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
رنده پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری( قسمت نارنجی رنگ )
شکر ۱۵۰ گرم
آرد ۲۱۰ گرم
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
روغن مایع ۱۱۰ گرم
شیر ۵۰ گرم
آب پرتقال ۱۰۰ گرم
(فر ۱۸۰ درجه گازی / فر ۱۷۰ درجه برقی)
۱.مرحله اول
تخم مرغ، رنده پوش پرتقال و شکر را با همزن برقی بزنید. تا کرم رنگ و حجیم شود(حدود 5 دقیقه)
۲مرحله دوم
در ادامه شیر،روغن مایع و آب پرتقال و مواد خشک (آرد _ بکینگ پودر) را به مواد اضافه میكنیم و با همزن دستی به آرامی در جهت عقربه های ساعت هم میزنیم، تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شود.
۳.مرحله سوم
مواد را درون قیف ریخته و آن را در قالبهای دلخواهِ از قبل چرب شده میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰درجه، که از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویهی آن طلایی شود(اگر کیک پخت ولی روی آن طلایی نشد گریل را روشن کرده تا روی آن طلایی شود)
۴.مرحله آخر
کیک ها را از فر خارج کرده و روی آن کمی عسل رقیق شده با آب را به وسیله برس بمالید،این کار باعث میشود روی کیک لطیف بماند و خشک نشود. میتوانید کیک را با پودر قند، کنجد یا پودر پسته تزیین کنید.
خیلی راحت و خوش بافت هست این کیک و خیلی هم سریع آماده میشه،چی میخوای ازین بهتر؟ زود دست به کار شو و درستش کن 👌🏻.
نکته:
● تهیه این کیک در هر قالبی میشه : قالب پای ، کاپ کیک ، لوف یا گرد ۲۰ سانت .
● منتها تو قالب های تک نفره زمان پخت کمتر میشه. تو قالب ۲۰ سانت چون همه مواد یکجا هست کمی طولانی تر میشه .
● یه عطر ملایم از پرتقال داره کیک ، اگه میخواین طعم و عطر پرتقالش بیش تر باشه هم میتونید به مواد اسانس پرتقال بزنید، هم با شربت سن ایچ رویه کیک رو مربوط کنید( منظور شربت های غلیظ سن ایچ هست )