پیتزا فلفل دلمهای بسیار خوشمزه
پیتزا، از محبوبترین غذاهای دنیاست که در همهی شهرها و کشورها، با طعم و عطرهای مختلف یافت میشود. برخلاف تصور بیشتر افراد، زادگاه پیتزا به مصر و یونان باز میگردد. این غذا، از دوران باستان تاکنون رواج داشته و روزبهروز تحول یافته تا به ظاهر امروزی خود دست پیدا کند. در آن زمان زیتون، از مواد غذایی بهکار رفته در پیتزا بوده است.
این غذای محبوب به دلیل طعم عالی و طبخ راحت میهمان سفرهی ما ایرانی ها هم شده است،و کمتر کسی را میبینیم که به پیتزا علاقه نداشته باشد.اکثرا ما پیتزا را از بیرون تهیه میکنیم. اما در ادامه با ما همراه باشید با پخت آسان و خوشمزه ی پیتزا فلفل دلمهای در خانه
مواد لازم مواد پیتزا:
فلفل دلمه ای قرمز: ۴ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
پنیر پارمزان: به مقدار لازم
سس تند: ۱ قاشق چای خوری
نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
سیر: ۳ حبه
مواد لازم خمیر پیتزا
آرد سفید حدود ۳ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر یا آب ولرم ۱ پیمانه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا
مرحله اول:
برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه ۱ قاشق از شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب ولرم را اضافه کرده و درب کاسه را می
گذاریم تا خمیر مایه کف کند و عمل بیاید.
مرحله دوم:
در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر باقیمانده، روغن و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با قاشق یا همزن دستی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم:
در این مرحله آرد را مجددا درون الک ریخته و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله چهارم:
حالا خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا دیگر به دست نچسبد. توجه داشته باشید که ممکن است تمام آرد مصرف نشود، زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.
مرحله پنجم:
در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه گرفته و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در فضای محیط استراحت می دهیم.
مرحله ششم:
پس از اینکه حجم خمیر بیش از دو برابر شد، هوای اضافی آنرا می گیریم، سپس به سطح کار منتقل کرده و کمی ورز می دهیم. در ادامه خمیر را یه ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت جداگانه چونه می گیریم سپس هر قسمت را با دست باز می کنیم و درون قالب پیتزا قرار می دهیم.
طرز تهیه پیتزا فلفل دلمهای:
مرحله اول:
فلفل دلمه ای ها را داخل سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۲۱۰ درجه قرار دهید تا کبابی شود. وقتی فلفل ها را از فر خارج کردید سریع روی آن ها یک سلفون کشیده و صبر کنید تا بخار کند.
این کار باعث می شود به راحتی پوست فلفل دلمه ای کنده شود.
مرحله دوم:
یکی از فلفل ها را برای تزیین روی پیتزا نگه دارید. مابقی فلفل ها را داخل غذاساز ریخته و به آن نمک و فلفل و روغن زیتون، سیر و سس تند افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی بدست بیاید.
مرحله سوم
در ادامه روی خمیری که ابتدا آموزش دیدید را با مواد تهیه شده بپوشانید و روی آن فلفل دلمه ای کبابی برش خورده و پنیر پیتزا و پارمزان بریزید.
خمیر را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار داده تا پیتزا فلفل دلمه ای ما پخته شود و نوش جان کنید.
نکته: برای روی پیتزا در صورت تمایل میتوانید از فلفل دلمه ای سبز و زرد و پیاز قرمز حلقه شده هم استفاده کنید.